söndag 11 april 2010

RAPPORT FRÅN DAGEN...

Man kan väl enas om att det inte var vår dag idag. Ingen utav de 4 hundarna som begav sig iväg presterade i närheten av sin förmåga. Det blev för många slarvfel som ledde till inte fullt så bra poäng. Det stora positiva var MYCKET trevligt sällskap och en hel del fina fotografier. Hur gick det då för oss? Jo vi gjorde vår sämsta tävling någonsin med blygsamma 88 poäng, vill helst lägga denna dagen långt bak i arkivet.

Det började redan på platsen då Maya tyckte det var väldigt konstigt att matte gick runt bakom ett hus och bestämde sig för att min matte ska inte gå utan mig - 0 poäng! Fria följet är inte så mycket att säga om Maya kändes trött och sliten och inte alls fokuserad - vad har vi lärt oss av detta? - och det resulterade i poängen 5, Läggande under gång var väl inte så mycket att säga om betyg 8. Inkallningen nollade vi idag med hon bara springer - suck! - och lyssnar inte. Sändande till rutan 8 fick skicka två gånger men är mycket nöjd ändå. Apporteringen var mycket bättre än igår och hon släppte inte men domaren hade nog vaknat på fel sida och det gav ändå bara en 8. Hoppet var likaså, skitsnyggt hopp inget Dk som igår men resulterade i mindre poäng???? Betyg 8,5. Fjärren hade Maya kastat in handuken på och ordet SITT hade hon aldrig hört talas om och tyckte det var bättre att ligga och ta igen sig.

Så här blev resultatet:

Platsen: 0
Fritt följ: 5
Läggande: 8
Inkallande med ställande. 0
Sändande med ställande: 8
Apportering: 8
Fritt hopp över hinder: 8,5
Fjärrdirigering: 0
helhetsintryck: 8
Totalt: 88 poäng :-)

2 kommentarer:

Linda sa...

Nästa gång tar ni det! 3:e gången gillt sägs det :-)

Camilla sa...

Trist att det gick så dåligt.
Men för mig som ännu inte vågat ta steget ut på tävlingsbanan var det lite skönt att se att alla kan misslyckas ibland, även dom som redan är jätteduktiga. =)