söndag 6 mars 2011

FÖRSÖK TILL KONSTRUKTIVITET...

Trots att både hals och öra värker så har jag faktiskt försökt att vara lite konstruktiv idag. Det känns faktiskt som att vi har fått gjort en hel del - tyvärr dock inomhus - av det som skulle göras, dock långt ifrån färdig men så är ju dagen heller inte slut.

Barnens garderober är genomgångna, Viktors rum om möblerat, alla ek borden är nyslipade och oljade - fick faktiskt bort rödvinsfläckarna sedan festen - alla sovrummen storstädade, städskåpet rensat - i hopp om att få in dammsugaren - och nu är det bara källaren, vardagsrummet och hallen kvar. Men man kan inte röja en hel dag så nu blir det ut i solen för lite hundträning.

Ska fortsätta nöta framföringar och fritt följ i hopp om att få rätt med det tills DM:t. Just nu känns vår start då väldigt osäker då det är många bitar som ska fixas innan han är redo. Det är mycket små pill  för att få till det där riktigt bra resultatet. Jag är inte så bekymrad över de andra momenten men platsen är fortfarande oviss. MEN vi kämpar på så får vi helt enkelt se hur långt vi kommit då... NU träning i SOL! :-)

Inga kommentarer: