lördag 13 maj 2017

JAGA - 5 VECKOR DRÄKTIG!

Då har Jaga gått 5 veckor av sin dräktighet och mer än halva tiden har gått. Tidigare har det inte hänt så mycket och jag måste säg att man precis som varje gång undrar om där verkligen är något. Men så helt plötsligt en dag så kan man se en antydan till liten valpmage och då känner man sig trygg igen. Nu har det hänt! Den är inte stor men man kan definitivt se den och det är nu det spännande börjar och även det jobbiga så klart.

Jaga har fortfarande svårt att äta på morgonen och vi hoppas verkligen att det ska vända snart. Vi löser det som tidigare med att skjuta fram målen lite på dagen och då fungerar det bättre, aptiten är dock inte på topp men jag tänker att det ändrar sig snart.

Nu beger vi oss ut på en veckas solsemester tillsammans med familjen - har inte varit utomlands på 9 år - och det har så klart varit extra viktigt för oss då att hitta bra hundvakter till våra hundar och då framför allt Jaga eftersom hon är dräktig. Vi har fått bästa tänkbara hundvakten till henne och jag vet att hon kommer få det fantastiskt hos Christina i Varberg. Hon får sällskap av en pigg tant i form utav Vilja 9 år men samtidigt så kommer det vara lugnt och skönt. Förmodligen så kommer hon ha det lugnare där än hon har här hemma ;-) Känns ju lite pirrigt på många vis och nästa gång vi träffar henne så har hon gått 6 fulla veckor och kommer nog vara betydligt rundare om magen....


VIKT : 22,0 kg - Ökning + 0,9 kg - Total ökning + 2,2 kg
MÅTT : 55 cm - Ökning + 4 cm - Total ökning + 6 cm

Inga kommentarer: