fredag 13 december 2013

PÅ BANAN IGEN!

Efter att datorn kraschat för typ tionde gången - snart dags att investera i en ny, jag vet - så är vi åter på banan igen och har en hyfsat fungerande dator. Det har inte hänt så himla mycket egentligen fast samtidigt har tiden rasat iväg men det är väl så det är vid jul.

När det gäller Vinna så går vi bara och väntar på det där nedrans löpte. Efter att ha visat tecken på att komma igång har vi heller inte sett fler :-/ Just nu så är allt så ovisst och det är svårt att planera både träning och tävling/prov framöver.

Zeke han har blivit julfin och med tanke på hur han såg ut så var han verkligen i behov utav en trimning. Men nu är han åter den fina charmerande golden killen med de snälla mörka ögonen, mattes prins.

Vad det gäller Våga så laddas det för fullt ikväll. Imorgon åker Jonna och Våga med husse till Höganäs brukshundsklubb för att försöka skrapa hem tillräckligt med poäng för att ta Vågas första lydnads titel LP 1 så håll tummarna lite extra för dessa söta imorgon bitti. Så här såg det ut när de tävlade i Falkenberg och kan de hålla det så ska de klara det med goda marginaler MEN det är bara 160 poäng som behövs, som Maud säger "allt annat är

överkurs" :-D

Inga kommentarer: