torsdag 3 december 2009

TYPISKT...

Idag var vi varit och tränat på klubben igen. Som utlovat så skulle ju det filmas en del på träningspasset och upplägget var klart. Hyfsat väder, okej ljus på apellplan och kameran var med. Största problemet var väl om Hanna skulle kunna kommendera och filma samtidigt. Det här behövde vi inte bekymra oss om varken länge eller mycket då det visade sig att kameran var stendöd. (kan bli som när man har filmproducenter i huset) Ja, ja träning blev det men ingen film.
Maya skötte sig ypperligt. Träningen med platsen börjar ge resultat, mycket mindre nosandet och huvudet ner i backen största delen av tiden hoppas bara det fungerar på lördag med. När det gällde programmet så skötte sig Maya bra - matte så där! Matte blev lite störningskänslig av tävlingsledaren som kom på att hon skulle träna sig själv på olika dialekter. Svårt att ge tydliga kommandon till sin hund när man mest går och fnissar hela tiden.
Slutresultatet är jag nöjd med, halterna fungerade bra i det fria följet. Läggandet, ställandet var helt ok. Apporteringen är sådär men det fungerar hyfsat, hoppet inte så mycket att säga om och kan vi prestera hälften av det vi gjorde igår, kanske lite till så borde det gå vägen på lördag. Håll tummarna, vi behöver detta....

Inga kommentarer: