torsdag 30 maj 2013

TRÄNING PÅ ULLAREDS BK

Ikväll passade vi på att få till lite nytänk i vår träning på många olika sätt. Vinna har ju varit och tävlat i ullared två gånger och gått riktigt dåligt båda gångerna och vad passar väl då bättre än att åka dit och träna. Mötte upp Anna vid sextiden och tog ut lilla råttan och märkte ganska omgående att det var något som störde henne. Kan inte riktigt fatta vad det är som påverkar henne så där?!? Nu hade vi ju möjligheten att jobba på det och det tog inte lång tid innan det släppte.

Idag så testade vi även att få lite mer förståelse för vad "rutan" faktiskt är. Vinna kan ju rutan fint och springer rakt ut men har en tendens att kunna låsa sig på saker och då är nollan ett faktum. idag lade vi in rutskicken i små kedjor för att kolla om hon löste det. Duktiga lilla råttan fixade det fint tycker jag och jag tror verkligen att detta är rätt sätt för henne att förstå och söka upp rutan själv.

De moment som lades in i kedjan lade jag inte så stor vikt vid då det inte var det jag tränade. Ett par gånger tänkte hon moment menkom sig snabbt och började leta efter rutan, går och lägger mig mycket nöjd!

Inga kommentarer: