måndag 14 april 2014

FÖR LITE TID, PÅ TOK FÖR MYCKET ATT GÖRA!

Idag har bara varit en sådan där dag då man känner konstant att man inte räcker till. Det är ett evigt pusslande nu för att få vardagen att gå ihop med jobb, valpar och pluggandet upp till det. Samtidigt så har vi 3 underbara barn som har påsklov och behöver sin tid de med. Man säger att det löser sig, det blir bättre och det blir det ju klart men börjar se att det här är en ohållbar situation. Vissa saker kan man inte påverka och vill heller inte men vissa saker kanske man måste välja bort ibland, nåja inga förhastade beslut ska fattas!

Då är det extra mysigt när man är trött efter en lång dag att krypa in i valplådan och mötas av alla dessa super gosiga gyllenpälsar. De utvecklas hela tiden och det är så häftigt att få följa dessa små både nu och jag ser verkligen fram emot att få följa de resten av livet med :-D

Valparna har börjat få tänder - det känns - och de har även börjat busa lite, morra och skälla. Behöver jag ens säg vem som är drottning i matbaren?!? Jag har det osagt... ;-) I veckan nalkas det mer valpköpare som kommer på besök och det är så kul att träffa alla och återigen, jag är verkligen supernöjd med valet av valpköpare, känns toppen!
LILLA FRÖKEN RÖD HAR SOMNAT I MITT KNÄ

1 kommentar:

zoozoo-friends sa...

Hej!

Jag följer din blogg och tycker den är riktigt bra! :)

Jag har ett förslag om en generös rabatt för dig och dina läsare! Maila mig om du är intresserad, friends@zoozoo.com :)

Varma hälsningar,
ZooZoo-Sarah