tisdag 13 maj 2014

BESIKTIGADE OCH KLARA!

Nu är alla valparna besiktigade och klara. Fy vad nervöst det är när man står och väntar på domen :-O
Tjejerna var först ut och det var inga konstigheter där inte, hur coola som helst och inte ett ljud när de vaccinerades och chipades. Fanns väl dock någon - läs LILA - som tyckte det var mycket roligare att busa med veterinären än att stå till på bordet, men över lag så skötte de sig exemplariskt.

Dags för pojkarna som inte var helt lika övertygade om att det var någon trevlig upplevelse att få ett chip insatt i nacken, dessa tuffingar ;-) Alla pojkarna var också i mycket fint skick dock var det två herrar som envisades med att ena testikeln skulle vara i ljumsken i stället. Enligt vet är detta inget konstigt utan ganska vanligt och det finns inget som säger att de inte kommer komma ner i pungen i framtiden.


Vi fick mycket beröm över kullen och hur fina och lugna de var. Alla lika trygga och tillfreds med livet, kan man tro det om dessa stressade jaktgolden?!? ;-)

Nu ska vi fixa lite här och sedan är det dags att meddela valpköparna om vilken stjärna som ska flytta till vem, vet att många väntar...
EN HEL HÖG MED STRESSADE JAKTGOLDEN ;-)

Inga kommentarer: