söndag 21 juni 2015

ÄNNU EN MIDSOMMAR AVKLARAD!

Då har man överlevt ännu en midsommar ;-) Denna gången tillbringades den uppe i Alingsås hos Ulf och Carina. En mycket trevlig midsommarkväll blev det även om den firades tillsammans med några objudna gäster i form utav knotten.

På lördagen var det bara att dra igång för då stod det hundträning på schemat i dagarna två. Måste säg att jag är mycket nöjd med Vinna som skötte sig fantastiskt bra och höll sig vid sidan hela tiden. Känns som att vi är i ett gott flow just nu och jag hoppas verkligen det håller i sig även när skott och skytt kommer till. Detta kommer vi ju bli varse redan nu på torsdag då det står Jens träning på schemat och där brukar det kunnas skjutas en hel del. Det vi måste fortsätta att jobba på stenhårt inför KM:t är vilthanteringen - vill gärna lägga ner och ta om på kanin - och våra vattendirigeringar då hon inte riktigt förstår vad jag vill alltid. Generellt så måste vi jobba på våra dirigeringar och tecken och bygga upp mer förtroende när det gäller dessa.

När det gäller Knalla så ska vi kämpa vidare med vår vilthantering och plocka/bära/lämna. Jobbet gör hon fint och jag är framför allt mycket nöjd med hennes sökarbete som hon gjorde jättefint. Bra runt fötterna men vi måste bygga på lite mer trygghet i alla moment så att vi lugnt och fint kan ta oss igenom de olika delarna utan några som helst frågetecken.

Lilla Jaga fick bara vara med MEN skötte sig superfint. En apport fick hon hämta in och det var ju inga som helst problem lilla söta loppan. Känns som att Jonna och vi har jobbat rätt när det gäller henne hittills, även Martin och Lita skötte sig fint :-)

Ett stort TACK till Ulf och Carina för denna helgen samt till Johan och Lena för trevligt sällskap. Nu blir det jobb i 4 veckor till innan det är semester så fokus ligger på träning, jobb och vila ;-)
Inga kommentarer: