lördag 13 juni 2015

DET GÄLLER ATT ANVÄNDA DEN TID MAN HAR...

Jobbhelg denna veckan och delat pass idag. När det är jobb både morgon och kväll och solen skiner så får man passa på att använda den lilla tiden som finns så idag på långrasten ska vi med tjejerna till Knobesholm för promenad, bad och vattenträning.

Vinna fick en dold dirigering över vattnet, dock så har hon varit där förra året men jag tycker vi fick fram samma problem som vi tidigare haft så det hade nog ingen betydelse. Vi får fortsätta att jobba med att man måste lyssna på vatten och att man INTE väljer sina egna vägar.

De andra fick lite vatten vana träning och lilla Jaga blir tuffare och tuffare. Idag så var hon i vattnet på riktigt och det är inte långt ifrån nu att hon simmar. Härligt att se de andra plaska omkring och Lita verkligen älskar att bada, skönt på varma dagar.

Lilla Jaga fick lite träning på tillbaka vägen och fick gå lite vid sidan, är väldigt mycket i luften men det artar sig och hon fick även sitta kvar en stund och det är inte lätt när man är liten och de stora hundarna far runt, men hon sköter sig bra :-)


Inga kommentarer: