söndag 29 juni 2014

WT DEBUT I DANMARK!

Då var vi hemma igen från en fantastiskt trevlig resa och debut på WT i Danmark. Härligt sällskap, mycket skratt och go mat. Måste säg att det är något visst med danskar och deras förmåga att skapa gemenskap, här har vi i Sverige mycket att lära! Träffat både gamla bekantskaper och även skapat nya vilket alltid är trevligt:-D

Dagens WT bestod av 6 rutor. Vi skulle starta på ruta nummer tre och återigen beröm till danskarna för det flöt på otroligt bra och verkligen minimala väntetider.

RUTA 3: (19)
Började med fotgående från en punkt till en annan och vi kan väl säg som så utan att överdriva att lilla råttan var mer än måttligt taggad. Men vi tog oss fram och lyckades få med oss 19 poäng.

RUTA 4: (18)
Sedan ställde man upp för en markering som landade inne bland några granar och det här löste råttan fint. Hon bågade lite på vägen hem och det kostades oss 2 poäng.

RUTA 5: (17)
Var en enkel markering på vatten men du stod ganska så långt upp på land. Inga problem här dock så skakade hon sig snabbt på vägen in men släppte aldrig dummisen och tänkte att vi kanske tappade någon poäng. Vi tappade 3 poäng här men inte för det utan för att hon simmade "dåligt" på vägen ut. Dåligt skulle jag väl inte vilja säg men taggad, ja! Inget att hänga läpp för och vi knatade vidare.

RUTA 6: (19)
Här var det en dold dirigering och jag trodde jag skulle svimma men lyckades skicka ut henne. Först trodde jag hon skulle gå kort men vi löste det faktiskt riktigt bra och tappade endast en poäng här för greppet på dummisen.

RUTA 1: (0)
Här kom det stora plumpet i protokollet! Dock var Vinna i gott sällskap av många, många andra hundar. Det var en enkel markering som inte alls egentligen var speciellt svår MEN en bit till höger och lite överallt låg det rester av ett dött rådjur. När vi kom fram till rutan så hörde vi hur alla pratade om hur hundarna drog dit och 0:ade rutan. Dock så kändes det väldigt bra när vi ställde upp och jag tyckte Vinna markerade bra men som så många andra så stack hon ut och vips så vek hon av till höger där rådjursbenen låg. Jag som stod och sov och inte kunde se varför hon inte skulle ta markeringen reagerade alldeles för sent och lyckades då heller inte styra henne därifrån, sååååå tråkigt! Även om vi inte var ensamma så känns det ändå så tråkigt då detta kostade oss en topp placering idag :-(

RUTA 2: (20)
Inga konstigheter här. Kom skott plus markering med lite dolt nedslag. Lilla råttan gjorde sitt bästa hon kunde och spikade den och levererade hem 20 poäng, mattes hjärta.

Vi slutade på totalt 93 poäng med 20 poäng bort och om OM inte funnits så...
Nåja, vi hade trevligt! Vinna gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi hänger inte läpp då rådjurskadaver blev för stor störning. Nu siktar vi på debuten i Öppenklass i veckan :-D


1 kommentar:

marie sa...

Vilka poäng !!!! stort grattis :)