lördag 22 augusti 2015

NORDISKA MÄSTERSKAPEN 2015

Då har vi åter varit och kollat på Nordiska Mästerskapen, detta är andra året som vi gör det. Måste säg att det är ett fantastiskt arrangemang och det är så himla kul att få se så många duktiga Goldens på ett och samma ställe.

Vi valde att följa det norska laget även i år med fina pappa Whip och Cathrine, samt Benedicte och Jo och André och Rypa. Det var utmanande stationer och det skulle också visa sig i resultat listan då det blev otroligt många 0:or. Det som var tufft var att ALLA apporterna skulle in på varje station för att man inte skulle få en 0:a. Många gjorde bra första uppgifter men missade på den andra och fick då tyvärr 0, skötte man sina kort rätt och gick igenom utan att få en 0:a så skulle det visa sig att man kom riktigt långt.

Måste givetvis skicka ett STORT GRATTIS till Sveriges lag "The Scorpions" som för andra året på rad tog hem lagsegern i denna stora tävling, grymt bra jobbat :-)

Extra kul var ju så klart att fina pappa Whip och Cathrine gick så bra att det räckte hela vägen och kan numera titulera sig som Nordisk Individuell Mästare 2015, Heja er!!
Grymt bra jobbat och jag är mycket stolt över att ha fåt tagit en kull valpar efter denna pojk, STORT GRATTIS!

Inga kommentarer: