söndag 26 juni 2011

DET HÄR MED TID...

Man kan ju tänka att nu när man gått på semester så skulle man ha obegränsat med tid och framför allt massa tid över till att blogga. Vet inte om det är så för alla men det faller i alla fall här. Det har gått på ett och man ska väl villigt erkänna att det har rymts med en del sovmorgnar också - inte vanligt här -men är det semester så är det ;-) Gårdagen tillbringades med att slappa, träna hund och på kvällen så cyklade vi hem till Martins föräldrar för att avnjuta en supergo middag.

Vinna - coolaste bruden - fick åka i min cykelkorg ner och hon är ju bara för söt. det är inte mycket som bekymrar den här damen och hon har en helt underbar avknapp. Det spelar ingen roll var man är någonstans så lägger hon sig ner och sover - underbart - till skillnad från våra andra två. Magen är i fas och nu är det bara torrfoder som gäller igen vilket känns helt ljuvligt.

Idag ska vi ägna tiden ute i solen och kanske man ska ta tag i lite trädgårdsarbete för sedan är vi ju knappt inte hemma något på semestern. Här kommer lite bilder från gårdagen...

1 kommentar:

Pia sa...

Härliga bilder.