onsdag 15 juni 2011

UTVÄRDERING

 • Fjärr
  Skiftet ligg med fokus på två tassar ner snabbt och parallellt, använda hjälper till början.
  Kommer använda hög belöningsfrekvens och boll för att bygga upp förväntan
  Mycket nöjd med skiftet sitt/ligg.Fortsätta med skiftet ligg/stå/ligg med låsta baktassar Går så sakta framåt men han har tendens att bli lite lång och jag skulle behöva ha misnt 4 par ögon till men han känns mycket tryggare i rörelserna nu och det är bara att fortsätta nöta.
 • Apportering
  Belöna med kamptrasa vid bra gripande ute. Kommer även belöna om det blir lite slarv då jag vill öka förväntan på att komma in snabbt.
  det märktes att vi inte tränat på ett tag, men efter en stund så gjorde han riktigt fina gripanden och det är helt klart rätt koncept varav jag valde bort konkurrensträningen och kommer köra enbart på "byte"
  Träna gripande för sig genom konkurrens från mig.
 • Rutan
  Fokus på fart och riktning
  Vill ha bra fart hela vägen fram och att han ska hålla rak linje. kommer bollbelöna bakom rutan.
  Det fungerade fint första gången med boll bakom, andra skicket hade jag tänkt kasta bollen men då stannar han själv. Förvisso skitsnyggt men det var inte så det var tänkt. Fick han till att baka rakt igenom och belöna där. Detta skapade lite tvekan hos Zeke men vi löste det till slut och fick till fina raka skick.
 • Metallen
  Börja med bara plockövningar då denna int etillhör Zekes favoriter. Målet är att han ska ta den i ett bra grepp, idag lägger vi ingen fokus på fart, tempo avlämningar etc. BARA grepp.
  Så söt! Från att aldrig velat ta i den så plockade han den helt utan problem. Det som saknas är nu greppet han håller den väldigt löst men Oj, här får vi tänka om!Inga kommentarer: