måndag 13 juni 2011

SISTA GRILLKVÄLLEN AVKLARAD...

Då har det varit grillkväll för Jonnas klass idag och nu är sista delen avklarad, nu är det bara att invänta skolavslutningen på fredag och sedan är det sommarlov. Kul parantes är att vi träffade vår gamla blandis Alice där, lika söt som alltid. Det var ett bra val att omplacera henne hon har det kanon nu! Vi jobbar 4 dagar i veckan därpå men sedan blir det semester för hela slanten :-)
I princip hela semestern är fullbokad med saker och den mesta tiden kommer att tillbringas i husvagnen - me like! - på olika mer eller mindre glamorösa campingplatser.
Det är mycket jobb nu och det är svårt att hinna med allt man ska. Vinna har jobbat sin första dag idag och hon skötte sig alldeles ypperligt, hur cool som helst. Hon är helt otrolig när man har med henne för hon kollar av läget och sedan lägger hon sig och sover, AV knapp FINNES! Ska bli så spännande att se vad det ska bli av denna lilla dam.

nu ska jag ta natt en välförtjänt sådan då jag precis avslutat en storstädning av huset, rena golv rent sinne - GOD NATT!

1 kommentar:

pia sa...

Loke !! Du är för söt. Kram Pia o Jimmy.