söndag 9 februari 2014

MARGINALERNA PÅ FEL SIDA x FLERA

Idag var bara en sådan dag då marginalerna helt enkelt inte var på vår sida. Jonna spelade final spel med sitt GIF och det var såååå nära att de tog sig till finalen men med ett ynka litet misstag så fick de nöja sig med en 3:e placering vilket heller inte är fy skam. Lika så var det för pojklaget som missade finalspel med ynka 11 sekunder, suck!

För Martins del var det inte bättre. Då Jonna var på fotbolls Cup så fick han rycka in även idag och starta lilla Våga i LK1. Idag skulle det vara i Halmstad Hundarena och förra gången de var där i Rally sammanhang så var hon ganska så påverkad av miljön.

Idag kändes hon dock pigg och glad men det visade sig i alla klasser att även idag så var det inte helt enkelt att tävla och få bra resultat med sig. Vissa klarade det galant - Grattis till er - och vissa lite mindre bra. Har funderat lite på vad det är som gör det så svårt och jag tror att det är den TOTALA tystnaden som uppstår vilket gör att minsta lilla ljud blir en otrolig svår störning.

Martin och Våga kämpade på bra och trots att läggandet åter igen inte fungerade så tycker jag att de genomför ett fint program. Lite påverkad var hon vilket visade sig på tempot i inkallningen och att hon "sackade" efter lite MEN så nära de var. Men en 0:a på läggandet - 20 poäng bort - så fick de ihop retliga 159,5 poäng.

Ja, Ja nu få Jonna i alla fall ta sitt LP själv så det finns säkert någon mening med det :-D

Inga kommentarer: