tisdag 26 januari 2016

FRÅN 0 TILL 120! ;-)

Ibland så är verkligen naturen nyckfull. Att ha gått från uppgiven och ledsen i tron om att det inte skulle bli några valpar efter Vinna och Birk då det tjorvade med löp och parning till att få SMS om parning och hängning även när vi tänkt att nu räcker det. :-)

Då vi fick en andra parning med hängning även den på drygt 15 minuter så kände vi att det räckte. När Vinna dessutom hade gått och varit lite små sur under dagen idag så kändes det som att löpet var över. Men tji fick vi! Efter kvälls rastningen så hann Emma inte reagera knappt innan dessa två satt ihop. En parning till alltså med hängning på över 20 minuter känns ju lovande. Nu håller vi tummarna att det tagit säg och skam vore väl det efter detta tycke som uppstått.

Så klart känns det också extra kul att få höra att Vinna sköter sig fint och att de också upplever henne så go som jag gör, trots allt är ju jag väldigt partisk. Det ska bli otroligt kul att få hem henne igen, saknar ju råttan massor. Nu är det bara att börja räkna dagar och sedan blir det ultraljud i slutet på februari :-)
 

Inga kommentarer: