lördag 17 december 2011

VAD SKA VI GÖRA IDAG DÅ?!?

Ett angenämnt problem i mitt liv kan jag lova. Almanackan är faktiskt helt tom idag och jag har verkligen suttit och funderat på hur jag ska använda dessa timmar väl. Lite julstök kommer det absolut bli. Tror det får bli knäck och lussebull bak idag och så ska jag sätta pepparkaksdegen inför imorgon.

Men nu först tänker jag nog ta med dogzen till skogen för lite jakt träning. Det är ju faktiskt ganska otroligt att man ens kan fundera på det då det ju idag faktiskt är den 17 december. Men jag gillar att det är barmark för jag gillar att träna hund :-D

För Zekes del så ska det bli sök träning och linjetag. Hade faktiskt tänkt vara så vild att även låta lilla råttan plocka hem några markeringar. MEN det är ju just den lilla detaljen "hem";-) Får väl ändå tro att all vår träning har gett något form av resultat och förr eller senare måste jag ju våga mig ut i skogen och varför då inte just idag...2 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Javisst är det så att det här konstiga vädret ändå ger möjligheter.
Vi har precis kommit in efter spårträning- det gick ok fast han var lite slarvig. Lite övertänd på spåret. Ville liksom skynda på för mycket. Vi var sen i en kraftig backe där det går hästar på sommarhalvåret. Perfekt att träna intervall uppför och nedför. Han ligger flämtande och nöjd bredvid mig nu.
Förlåt nu blev det mycket Nelson, men det var just det där du skrev. Barmarken gör det ju möjligt att träna på, som ni ska göra idag.
Lycka till med julstöket också.
Ulf

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Skönt med en tom dag att fylla med det man själv vill :)

Här ska jag roa mig med städning, och sen kanske jag orkar åka in till Linköping för att köpa godis. En äkta ligga i soffan och titta på film dag :) Snöblandat regn vräker ner utanför...