fredag 13 januari 2012

NYÅRSLÖFTE 2012

Har ju inte direkt berättat vad mitt nyårslöfte var här på bloggen. Det fanns en anledning till att jag inte gjorde detta heller då jag först ville kolla hur motiverad jag var och för att det är ett ständigt tjat om just detta. MEN mitt nyårslöfte för 2012 var:

ATT BLI MIG SJÄLV IGEN

För min del så innebär det  att börja med att gå ner 18,7 kg vilket ju är ett enkelt projekt eller?!? Nej kanske inte men jag är helt övertygad om att jag kommer må så otroligt mycket bättre och dessutom kanske få tillbaka lite av mitt självförtroende.

2 Veckor har nu gått och det går faktiskt bra. Vågen visade idag på 84,0 kg vilket innebär en total viktminskning på 3,6 kg. Har också mätt mig denna gången och hade idag minskat med 11 cm totalt.
Klapp på axeln till mig själv och sedan siktar vi mot ny "viktvecka"

11 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Härligt!!!

marie,love&carma sa...

super!!!!

UlricaA sa...

Kör så det ryker,det fixar du! Vi sitter i samma båt, jag gav mig själv samma löfte, har börjat många gånger men aldrig kommit till skott och slutfört, men nu bestämde jag mig för att nu SKA alla dom där kilona bort! Passerade 80 strecket för nån vecka sen och det är en ljuvlig känsla!!!! Kör på Matilda, du grejar det! Kram!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Riktigt strongt gjort. Smart att kolla din motivation först. Det är lätt att bli besviken på sig själv annars. Nu kommer du att klara detta.
Ulf

Jeanette sa...

Sicken start! Kanonjobbat! :)

Lisbeth o Töserna sa...

Det är ingen enkel uppgift men vill man och ger sig skam på det så går det.
När jag blev sjuk fick jag en medicin där en biverkning var viktuppgång. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag aldrig tagit den medicinen...+23 kilo på vågen. Dessa kämpar jag med, känner mig motiverad. När jag tappat några kilo ger jag mig en klapp på axlen och belönar mig med en godsak (idiotiskt finns ju annat). Vips så är kilona tillbaka. Tillbaka på ruta 1.
Håller tummarna för dig, kör så det ryker...Lycka till!

Katarina sa...

Imponerande! Hur gör du?

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Wow, bra jobbat!

Linda sa...

Riktigt snyggt jobbat!!

Ingrid S sa...

Imponerande! Ska hänga på dig! Inte kanske utan seriöst! Fick en kick av ditt inlägg! Tack!!!

Ingrid S sa...

Imponerande! Ska hänga på dig! Inte kanske utan seriöst! Fick en kick av ditt inlägg! Tack!!!