lördag 18 augusti 2012

LÅT MIG FÅ PRESENTERA LP1 LP2 LP3 RESPONS ROCKIGA RAKET-TEN

Då har vi haft tävling på klubben och det har varit en mycket lyckad kväll. Det flöt på bra och alla hjälptes åt vilket bidrog till väldigt trevlig stämning. Jag tävlade med både Vinna och Zeke mest för skojs - har inte tränat - skull för att det var på hemma plan och jag är väldigt nöjd med båda två.

Vinna hade oturen att hamna i ett myrnäste på platsen vilket kom att kosta oss 5 poäng. Sedan hade hon legat och taggat igång hela dagen så det var lite svårt för lilla damen att h¨lla sig i skinnet men vi kämpade oss igenom med hyfsat resultat. Synd bara på de där 5 poängen på platsliggningen som kostade oss vårt 1:a pris och således även vårt LP.

Zeke då? Idag var han verkligen min prins. Trots att det var väldigt varmt - han är väldigt känslig - så krigade han på bra och höll ihop väl igenom hela programmet. Visst fick vi lite gratispoäng - typ rutan - här och där men vi fick också avdrag på de samma. Slutresultatet blev 291 poäng och en första plats. Biabädd och en säck med foder ficjk prinsen med sig hem. Nu siktar vi mot eliten och championatet :-)

6 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Åhh va skoj, va ni är duktiga. Grattis gratis o lycka till i eliten!!!
Dessutom dumma dumma myrorna... men nästa gång kanske matte kollar så det inte är myror där hon tvingar sin stackars hund att vara stilla en lååång stund ;)
Kram på Er o än en gång Grattis!!

Linda sa...

Stort grattis till er!!!! :)

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Woho! Grattis!

Passar även på att gratulera till Vinnas pris på jaktprov!

Hanna aka Lilla My sa...

STORT grattis! Grymt jobbat :)

Camilla sa...

Men grattis, vad kul!
Lycka till i eliten nu!

Tini sa...

SUPER GRATTIS!
Ni är ju såå BRA:)