måndag 5 december 2016

KNALLA 4:E DRÄKTIGHETSVECKAN

Då har fyra veckor redan gått och vi börjar närma oss halvtid. Tiden går galet fort och det känns inte som att det är så längesedan vi var och parade. Det är en spännande tid vi har framför oss nu och jag håller alla tummar jag har för att allt ska gå bra trots att det ser ut att bli en riktigt stor kull.

Det är lite kul nu när man går in och tittar på Vinnas dräktighets journal och man ser många likheter. Vinna hade också lite dålig aptit sista kullen vid den här tiden och precis som sin mor så sliter Knalla lite just nu med att få i sig maten då aptiten inte är på topp. Nu vet vi ju att det ändrar sig så jag är inte orolig men det är ju viktigt att de får i sig bra med mat så nu delar vi upp maten på lite fler tillfällen under dagen i stället.

En del valpköpare har vi också haft på besök och det är lika spännande och kul varje gång. Det är ju ett privilegie att det är så stort intresse för kullarna här ifrån och det ökar ju möjligheten att få valparna till fantastisk hem. Är ni intresserad av en valp ur denna kombinationen så kan ni läsa mer på vår hemsida www.aquaseers.se eller så är ni välkomna att ringa mig på 0735035859.

Nu ska vi fortsätta att njuta av tiden vi har framför oss och se till så att den lilla knubbisen mår så bra som möjligt. För övrigt så har Knalla redan breddat sig rejält över ryggen och man börjar nu kunna se en liten tendens till valpmage, finns inget härligare :-=


Vecka 4 dygn 28 efter parning:
VIKT : 23,5 kg - Ökning + 0,5 kg - Total ökning + 0,7 kg
MÅTT : 55 cm - Ökning + 2,5 cm - Total ökning + 4 cm

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är en spännande tid man har framför sig.
Föstår inte var tiden blivit av, känns nästan som igår när jag var o hälsade på i september

MVH Ann-Lis