måndag 12 december 2016

KNALLA 5 VECKOR

Nu händer det verkligen grejer, Knalla har bara på några dagar blivit riktigt tjock. Hela hon är så kompakt och satt och midjan är så gott som bort och ryggen rejält breddad. Hon har haft lite problem med att äta då det känns som att aptiten inte riktigt är där. Har fått lite goda råd från andra uppfödare och det känns som att hon är på banan igen och äter med god aptit.
 
Vi har ju redan sedan vi gjorde ultraljudet börja köra över henne på Royal Starter samtidigt som hon får färskfoder upp till då vi ju föder upp även valparna på både torrfoder och färskfoder. Hon äter tre gånger om dagen och så klart blir det lite "snacks" då och då. 

Härligt att se att hon fortfarande glatt hänger med på korta skogspromenader om än i sitt eget tempo. Gott också att se at thon har förståelse själv för att hon inte kan fara omkring hur som helst, hon känns otroligt mogen i sin roll.
 
Har haft en hel del trevlig potentiella valpköpare på besök här och det känns alltid lika kul att det är ett så stort intresse. Är ni intresserade av en valp ur denna kombinationen så kan ni läsa mer på vår hemsida www.aquaseers.se eller ringa mig på 0735035859


Vecka 5 dygn 35 efter parning:
VIKT : 24,3 kg - Ökning + 0,8 kg - Total ökning + 1,5 kg
MÅTT : 60 cm - Ökning + 5 cm - Total ökning + 9 cm

Inga kommentarer: