söndag 17 maj 2015

DANE CAMP WT 2015

Då har vi startat på WT idag. Jag startade Knalla och Vinna, och Martin startade Lita och Jaga. Vinna gick Öppenklass och skötte sig fint. Något laddad men fokuserade fint på markeringar och dirigeringar. Sista dirigeringen hade många hundar haft problem med och så fick även vi MEN hon lyssnade och var lydig och vi fick in den ganska så smärtfritt i alla fall.
 
Knalla skötte sig superfint. En stor miss av föraren kostade tyvärr många poäng och gjorde att vi slutade som 3:e vinnare efter 2 labradorer men blev bästa Golden i begynnerklass. Är ändå otroligt nöjd med hennes prestation och det känns lovande inför kommande WT och unghundsderby:-)
Lilla Jaga som helt otränad med sina blotta 12 veckor inte apporterat körde allt eller inget. Hon fick full pott på ett ställe och bestämde sig på nästa för att behålla sitt "byte" själv vilket gav lite mindre poäng ;-) De slutade i alla fall på en hedervärd 4:e plats i baby klass.
 
För Martin och Lita var det debut och något missförstånd på någon station blev det men det var en fin debut och de skötte sig bra. Här är ett klipp på de två sista stationerna och hon jobbar fint. Det var även första gången som Lita fick apportera stora Dummys och man såg att hon hade lite problem med grepp och avlämningar på grund av det men nu vet de vad de behöver tärna vidare på. Bra stadga var det och fint fokus på vart hon skulle och framför allt så är debuten avklarad :-)


Inga kommentarer: