onsdag 24 augusti 2016

SÅ HÄRLIGT NÄR MAN FÅR SE UTVECKLING!!!

Idag kom Mats hit med goa JILLA "Aqua Seer's Will To Win" för lite genrep inför helgens debut på Working Test. Det är så härligt med så engagerade valpköpare som kör långt för att få lite tips och stöttning i sin träning. Vi lade upp fem rutor med lite olika övningar som kan tänkas dyka upp på ett nybörjarklass WT. 

Det som Mats kämpat med är igångarna i vatten då lilla fröken varit lite tveksam. Finns det något roligare än att se utveckling hos hundar och deras förare, se när de löser svårigheter genom samarbete. För det har dessa två verkligen gjort!

Det var ett tag sedan jag sett de jobba i vatten MEN herregud vilken skillnad, Fanns inga som helst tveksamheter idag och hon klarade av svåra igångar där Mats stod långt upp på land självständigt och distinkt. Grymt bra jobbat där, är så stolt över er.

Ser verkligen fram emot lördagen då vi givetvis kommer och hejar på er, tror det här kommer gå helt strålande. Hon är en fantastisk markör och tillsammans är de ett fantastiskt team, ska bli så kul att få se de i skarpt läge - Vi Hejar på er!!!






Inga kommentarer: