söndag 23 mars 2014

NU ÄR VI HÄR!

igår klockan 12:45 på dag 57 så var det en liten kille som bestämde sig för att nu ville han inte vara kvar där inne längre och Vinnas vatten gick. Vinna kändes lugn och det var bara att vänta. När det började närma sig 6 timmar utan någon valp så kontaktade vi veterinären som ville titta på henne. Som den underbara hund hon är så viftade hon glatt på svansen när vi traskade in i väntrummet trots stundande situation. Efter röntgen så beslöt veterinären att det skulle bli kejsarsnitt då en kille låg och blockerade.

Klockan 22:45 såg Aqua Seer´s FIRST kull dagens ljus och 9 välmående och pigga krabater kom ut. Vi är så otroligt glada om än trötta över att allt gått bra, valparna mår fint och så även Vinna. Vill passa på att sända ett STORT TACK till alla fantastiska människor som stöttat och lyssnat på alla mina funderingar under dessa dagar. Nu ska vi bara försöka njuta även om det är väldigt livat i valplådan och snutta valp i 8 veckor. Mer info om kön och vikter kommer senare.

Det finns fortfarande någon valp kvar att tinga, vid intresse kan ni läsa mer om kombinationen på www.aquaseers.se alternativt kontakta mig via telefon 0735035859.5 kommentarer:

Linda sa...

Grattis till alla småttingar!! Vad skönt att allt gick bra trots att ni fick åka in :) kram!

Heidi sa...

Jösses så fina! Grattis!
Skönt att det gick så fint trots allt :)

Annica, Älsa o Ästher sa...

Stort Grattis till dom små och lycka till med dom nu :) såå söta!!

Therese sa...

Ah stort Grattis ♥

Camilla sa...

Stort Grattis!