söndag 30 mars 2014

VILKEN HELG :-D

Nu är helgen över och visst är man lite trött och sliten men det var ju helt klart värt det. Ett härligt gäng från norr till söder med sina gyllenpälsar har tränat och kämpat i strålande solsken med fantastiska instruktörer ute på fälten.
Det skulle också visa sig att jag har tydligen mycket bättre marker här än vad  jag själv visste om :-O Men nu vet jag ju det och det öppnades faktiskt en helt ny värld träningsmässigt.

Det verkar som att alla var supernöjda både med maten, husrummet och kursen vilket ju alltid är trevligt när man lägger ner tid och energi på att pyssla ihop det. Ett stort TACK till Cathrine och Benedicte som kom från Norge för att hålla denna kurs vilket vi uppskattar mycket.

Förfrågningarna har redan trillat in och vi hoppas så klart att kunna erbjuda samma möjlighet till hösten igen om det går att få till i redan fullspäckade scheman. Hade varit otroligt glad om det hade gått att ordna igen då jag ju själv inte kunde delta.

Tack till alla som har förgyllt helgen med härligt hundsnack och framför allt ett lättsamt och trevligt humör, det blev verkligen en toppenhelg!

Inga kommentarer: