onsdag 2 september 2015

TRÄNING HOS MIRJAM OCH HEMBESÖK PÅ HULTA GÅRD!

Då har tjejerna och jag varit hos Mirjam på Carmal's för lite träning. Så himla nöjd med både coachingen och tjejerna.
 
Knalla var först ut och skötte sig helt okej. Vi fick många bra tips på hur vi ska jobba på att få lite mer "lugn" runt fötterna. Tips för att få till transporter på ett lugnt och bra sätt och att ändra lite på förväntningarna både gällande det och avlämningarna. Känns spännande att få komma igång:-)
 
Vinna fick sedan komma ut och vi kan väl säg som att hon visade inte upp den sidan som Mirjam sett förut. Hon gick lugnt och fint vid sidan, stannade jag så stannade hon, markerade bra och tog fina linjer. Visst finns det saker att jobba på här med MEN det känns som vi är lite på rätt väg i alla fall. Nu ska vi bara våga oss ut i tuff träning och se om det håller även i skarpt läge :-O
 
Efter det begav vi oss iväg till Hulta gård för att hälsa på Vinna/Nemo sonen Bison och hans matte. Vilket härligt ställe lille Bison bor på, en rickig gårdshund som lullar omkring på sina domäner :-) Dock skulle vi nog behövt Mirjams expertis här då Vinna visade på sitt absolut sämsta beteende när hon fullständigt låser sig. Vad låste hon sig på då?!? Jo Bisons lillmattar hade två tamkaniner i en bur och det var nästan fullkomligt omöjligt att få Vinna att släppa det. Hon satt som fastgjuten i marken och bara stirrade, efter 7 försök att bokstavligen släpa henne därifrån så kunde hon efter mycket om och men släppa det.
Note To self.... MYCKET jakt i den tösen :-P
 
BISON SKÖTTE SIG FINT I NÄRHETEN AV KANINERNA :-)

Inga kommentarer: