onsdag 6 juli 2011

VARNING FÖR LÅNGT BLOGGINLÄGG

Nu ska man summera ihop 2 dagar med ömsom vin och ömsom vatten. För att göra det enklare delar jag upp det i olika delar - då behöver man heller inte läsa allt om man inte vill - så blir det kanske översiktligare.

RESAN 
Resan upp startade en aning - 2 timmar - senare än planerat men gick ganska bra. Drygt 8,5 timme senare anlände vi i Norberg för att sätta upp husvagn och förtältet för första gången i år = LYCKA! Det blev en sen kväll då vi ju inte var framme förrän vid halv tio tiden och sedan skulle ju allt fixas men oj vad mysigt det är.



FUKTEKSEMET
Ser redan mycket bättre ut men det tar nog tyvärr ett tag innan det är helt bra. Vi tvättar och tvättar och det börjar ge resultat. Nu är det bara den stora sårskorpan kvar men tyvärr så vill han ju så gärna klia sig så det är fortfarande tratt på. Hoppas verkligen att det lägger sig snart så han kan vara utan tratten.

GOLDEN LÄGRET
Nu har vi precis avslutat första passet på golden lägret och man får väl säg att det är ömsom vin och ömsom vatten. Stadgan är klockren och jaktlydnaden likaså. Däremot så kör han ju fortfarande sitt trams emellanåt och det är såååå tråkigt. man måste inte pissa innan man hämtar hem en markering - när ska han komma ur denna j***a ålder??? - och det blir inte speciellt populärt. MEN det är ju också bra att den stora bristen vi har nu kommer fram så att man kanske kan få hjälp med det till WT som är på fredag. För övrigt så skötte han sig ypperligt och han lade sig till och med ner och sov en stund -tro det eller ej - så kanske, kanske avknappen har hittats. Känner också att det blir inte riktigt rättvist för han då det blir mycket nejande för att han försöker att klia sig.

Har i allafall fått en toppen instruktör och ser verkligen fram emot morgondagens träning. Heldag i skogen blir det då :-)

DAGENS GULDKORN
Zeke har vid flera tillfällen blivit påhoppade av en yngre hane och han är bara hur cool som helst, det här är ingen stridspitt inte vilket jag ÄLSKAR

Inga kommentarer: