lördag 30 juni 2012

DET BLIR EN BRA DAG IDAG!

Det känns som att det kommer att bli en bra dag idag! Martin är på jobbet och själv ska jag fixa i ordning här hemma för i eftermiddag styr vi kosan mot Borås och bästa familjen Flysjö i Flymader för lite umgänge och uppladdning inför morgondagens utställning. Lilla Våga ska ju göra sin sista uppvisning i inofficiell valpklass imorgon på Ryda. Det hade ju varit så kul om det hade gått bra och hon hade blivit BIR valp igen. Då har hon blivit det på alla sina utställningar hon varit på vilket är ganska häfitgt men vi får se. Domaren dömer och det är ju inte alls säkert att han tycker som vi ,-)

När det gäller de andra två gyllenpälsarna så kämpar vi på med både lydnaden och jakten. För Zekes del handlar det mest om fotgåendet då jag inte kan få till det på tävling. Nu satsar vi allt på att försöka hitta rätt känsla och position och så här såg det ut sist...

4 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Nästan alla iaf ;). Lycka till och sikta mot BIS!

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Open show räkar jag inte och visst hon vann "bara" sin klass men hade hon inte knorrat på domaren hade nog resultatet varit annorlunda. Jag menar de "stora" utställningarna vi varit på. Sätila, Västkustvalpen och Vänersborg :-)

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

*räknar*