måndag 4 juni 2012

DET BLIR SNART LUGNARE...

Idag har jag verkligen lyckats beta av en hel del jobb och jag har nu börjat ta sikte på ledighet. Planen var att gå på ledigt efter morgondagen vilket nog inte riktigt kommer lyckas men kanske en dag till och sen så...
Om inte annat så ser vi fram emot resan till Piteå som nu har löst sig och flygbiljetten är bokad, bur fixad och  nu ska jag bara meddela SAS måtten på buren så ska vi var på G. Ska bli super kul att få träffa alla på riktigt. Låter kanske fånigt men man följer ju många via blogg och facebook men man har inte träffats vilket som sagt ska bli super kul!

Träningen fortsätter här hemma och vi är inne och pillar både lite här och där. Zeke tragglar fritt följ - i hopp om att det ska bli bättre - till både hans och min förtvivlan, MEN skam den som ger sig. Vinna tränar det mesta och lilla Våga försöker vi få till lite stadga i ligg/sitt då allt går i 190 med henne så kändes det som att det kanske inte bara ska "shapas" utan även till lite stadga i de olika delarna.

Igår var jag och Vinna på Falkenbergsbrukshundsklubb för att få lite grym störningsträning. Och summerar man dagen så kan man väl säga att Ja, många STÖRDA hundar fanns det - så stressade - GRYM träning fick vi till men jag vet inte om det var så mycket STÖRNINGSTRÄNING för oss. Skönt var det dock att lilla råttan inte låste sig en enda gång, nu hoppas vi bara det sitter i...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser superfint ut bra jobbat.Snart ses vi RL ska bli så kul ha en trevlig helg. / Kati

Katarina sa...

Vad du tränar och är ambitiös med alla hundarna. Jag har svårt att träna lika koncentrerat med flera hundar samma period.