tisdag 5 juni 2012

SNACKA OM TUR MED VÄDRET...

Idag var det dax för "avslutning" för Viktor och hans klass. På programmet stod grillning på stranden i Steninge och brännboll. Efter i hållande regn mest hela dagen var jag ganska inställd på att det inte skulle bli något. Men när Viktor kom hem från skolan informerade han så glatt om att det blir det ändå, SUCK!

Men ödet ville att det skulle bli en fin avslutning för denna klassen inför att de ska splittras upp för när vi satte oss i bilen så sken solen :-) Nu blåste det ju - som fan - i och för sig men vad gör väl det bara det inte regnar. Det var en mycket trevlig avslutning med ett litet tal från Viktors fröken vilket kändes lite ledsamt då han haft hand om Viktor och hans kompisar sedan de gick i 1:an. Men som hon sa det är dax att gå vidare nu och de är redo.

Våga fick hänga med för att få perfekt socialträning och hon skötte sig exemplariskt. Pigg glad  och lycklig blev hon gladeligen omhändertagen utav tjejerna som smälte för henne sockersöta uppsyn. Hon var inte lika sockersöt kan jag säg när hon smet och skulle tillfredsställa sitt "korv och hamburgar" behov men efter ett litet ärevarv så kom hon så glatt tillbaka.

Hade med kameran och knäppte av en hel del bilder och här kommer mina favoriter från dagen :-)1 kommentar:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Du fotar så bra. Älskar den översta bilden och sen fångade du barnens/ungdomarnas:) spring i benen perfekt.Och så lite stilla promenad med snack. Skitbra.
Ulf