tisdag 15 juni 2010

EN DEL AV LOKES DAG...

Klockan 07,30 började förberedelserna inför dagens operation. Det skulle täckas in nålar, och duschas med en speciell tvål. Loke som normalt sett hatar att duscha tyckte väl inte det var roligare nu precis.Klockan 08,30 var det sagt att det skulle bli operation. Men som alltid för oss blev det fram flyttat. Men nålar och smärtlindring skulle fixas innan så det var väl tur i oturen så blev det inte så stressigt.
Klockan 11,00 Fick vi åka ner till OP. Loke passade på att mysa rejält med pappa innan han skulle åka hem.
Klockan 11,40 ringde de från uppvaket och jag fick gå ner det för att möta min lille prins. Han sov så gott, så gott. De var lite bekymrade då han hade lite låg puls men narkosläkaren sa att det var ingen fara utan att han sov djupt.Klockan 12,30 Vaknade han med ett ryck och var som en solstråle. Han skrek högt och tydligt rakt ut " Jag vill ha äppeldricka, med sugrör" det är mammas kille det. Han fick både macka och dricka, sedan höll han låda nere på uppvaket tills klockan var nästan 14,00 då det hade blivit någon miss - så klart! - med avdelningen om att de skulle hämta han.
Klockan 14,00 var vi tillbaka på avdelningen och har man varit så duktig så är det klart att man ska ha belöning. Idag blev det GLASS!
Klockan 15,00 Sover som en stock i sin säng...

4 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Liten...

Philippa sa...

Va duktig han är!!!

Lisbeth sa...

Lille Loke. Så duktig han är.Klart han ska ha glass och äppeldricka med sugrör.
Kram

Eva sa...

Åh,vad det skär i hjärtat när jag ser Loke på bilderna...stackars liten...

Skönt ni har nära och kära som ställer upp för er i denna svåra och jobbiga stund. Var rädda om varandra! Styrkekrammar till er alla!

Varma Hälsningar från bloggläsaren Eva