måndag 7 juni 2010

STATUS OKÄNT

Det var vad läkarna konstaterade idag. 3 stycken läkare tittade på han för att de ville kolla "då de aldrig sett detta tidigare" och ändå så lyckades ingen utav de sätta någon status på vad som är fel med vår Loke. Det spekulerades hej vilt om både det ena och det andra men ingen kunde ge oss något svar. Nya prover togs bland annat Borelia. Sänkan var lite förhöjd nu som den inte var igår men det sa de beror på inflammationen i knät. Nu är planen att vi ska vänta en vecka, under tiden ska vi fortsätta behandla han med Ipren och så ska vi tillbaka. Har det inte blivit bättre då så¨ska de ta prover för deras plan B som är Reumatisk värk. Skulle de proverna också visa sig vara negativa så ska de söva ner han och gå in i knät och behandla med kortison. Jag/vi vet inte riktigt hur vi ska känna just nu.

Loke är en hjälte han kämpar på och nu ikväll tog han sina första stapplande - haltande - stelbenta steg för dagen. Annars så vill han fortfarande inte gå och vi bär omkring på han här hemma.

Nu precis i skrivandet stund så är farmor och farfar på GeKås och ska köpa lite nya filmer till han som han kan kolla på när han sitter i soffan. Det är oerhört frustrerande för Loke att inte kunna göra något. Huvudet och överkroppen vill men benen hänger inte med.

Vi tar en dag i taget just nu och hoppas bara på framsteg. Just nu känns det lite tröstlöst men man måste försöka hålla modet uppe...

2 kommentarer:

Philippa sa...

stackars loke, han får krya på sig!

Linda sa...

Stackarn... hoppas verkligen dom hittar vad som är fel så att han kan bli av med det onda!!