torsdag 27 december 2012

BACK IN BUISNESS!

Då är man förhoppningsvis med på banan igen. Inte nog med att man varit fullt uppe mitt i allt julfirande utan just precis då så bestämmer sig även vårt bredband att lägga ner. Man märker hur beroende man är av Internet när man inte har det. Har ju kunnat följa lite grann via facebook på telefonen men blotta tanken på att försöka få upp ett blogginlägg fick lilla routern att få krupp..

MEN nu är vi tillbaka och förhoppningsvis så ska det väl fungera nu.

På lördag ska vi göra en halvt galen grej, vi ska vara med i en RallyLydnads kupp. Insåg idag - 2 dagar innan - att man kanske ska ha gått en bana i alla fall en gång innan man ska ut och tävla. Fick tag på Hanna och vi bokade en timme i Halmstad Hundaren och satte upp två banor. Kan väl säg att vi började inte så himla bra med två helt övertaggade hundar. Men efter att få harvart sig igenom en bana så löste de den andra ganska så bra faktiskt.

Jag satsar inte på några storslagna poäng och utan att ha tränat så kan jag inte begära det av varken mig eller hundarna. Vi ska ha lite kul och funkar det så funkar det. Så på lördag blir det DEBUT i Rallyn! Men idag såg det ut så här...
 

Inga kommentarer: