lördag 1 december 2012

SAMMANFATTNING AV DAGEN

Då har ytterligare en dag gått i hundens tecken. Det var dax för GRK Hallands årliga adventsutställning och Zeke och Våga var anmälda. Zeke började och tog en 2:a placering i Mid Limit för att senare gå upp och vinna jaktklassen. Fick jättefin kritik på han men han behövde lite mer "hull" - no shit - enligt domaren. Våga gjorde en jättefin prestation och placerade sig som 3:e bästa junior tik trots att hon var yngst i klassen även här med super fin kritik. Denna lilla tös lever verkligen upp till smeknamnet hon fått här hemma "snygg Våga".

Efter att vänstervarven var gjorda så var det dax för ögonlysning utav alla tre. Är så otroligt lycklig då alla tre klarade sig igenom utan anmärkning vilket innebär att nu är det klart att vi kan ta valpar på lilla råttan. :-)

Dagens bonus fick vi när Jonna ställde upp i barn med hund tillsammans med Våga och de skötte sig superfint. I ett startfält på 6 ekipage så placerade de sig på 1:a plats och lyckan var total.

Så summa summarum så har det varit en mycket bra dag och nu ska vi ladda om inför morgondagens debut i apellklass för mig och Vinna. Ha en trevlig lördag där ute det ska jag i alla fall ha :-)

3 kommentarer:

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Grattis till fina resultat!

Skönt att alla ögon var UA :) Jag var och ögonlyste Lhine igår, men lilla Rhiva får vänta lite :)

Annelie sa...

Grattis till fina resultat och ögon!

Camilla sa...

Grattis till fina resultat och ett stort grattis till Jonna och Våga. Bra jobbat tjejer!