måndag 4 mars 2013

DEBUTER OCH DATACRASH, VÅR HELG I KORTHET...

Nu har man då äntligen fått igång datorn igen och nu hoppas jag den ska hålla ett tag. Fick tömma hela skiten på rubbet och börja om från början. Som tur är - denna gången - så hann jag flytta över alla bilder och filmer till en extern hårddisk så allt gick inte förlorat.

Helgen den har varit totalt fullspäckad och bjudit på blandade resultat. Debuter blev det både från Martin och Vågas sida och lilla råttan debuterade även i Lk 2 med blandade resultat. Men vi börjar väl från början.

FREDAG
Som jag skrev fullt ös och en mycket stressad matte lotsade två något splittrade hundar igenom rallybanan. Martin och Våga debuterade ju i officiella sammanhang och även totalt sett. Första gången som både han och Våga står på en tävlingsbana och det märktes. Var väl kanske ganska tufft för de att debutera på en inomhus tävling med över 90 hundar anmälda och en väldans massa ljud mm. Dessutom gjorde det kanske inte saken bättre att jag var nog inget stöd alls -Ja, jag erkänner - då jag var mest stressad och irriterad. Visst kan de mycket bättre än så här och Våga var väldigt splittrad men de kämpade på och fick ihop 64 poäng och man kan verkligen säg att de var 1 kon från ett godkänt resultat. Det viktigaste var ändå att Martin tyckte det var kul och blev inte avskräckt utan snarare taggad, härligt!

LÖRDAG
Hanna plockade upp mig alldeles för tidigt egentligen men det skulle visa sig bli en riktigt trevlig dag. Kanske inte resultatmässigt för mig men vi hade en go känsla. Note to self: Ska du tävla i ridhus kanske man också bör träna i ridhus :-O

Finns inte så mycket att säga egentligen mer än att vi hade himla kul och en go känsla men med lite bekymmer med fokuset under platsen så blir det inga första priser. Vad är det med mina hundar och hästskit?!?

SÖNDAG
På söndag bar det av igen till Göteborg och här märktes att nu var framför allt jag trött. Med facit i hand skulle vi stannat hemma men det blev en bra träning och jag fick möjlighet att få med mig ännu fler kvitton både bra och dåliga.

Summerar man helgen så är jag ändå supernöjd. Två RLD N hundar hade jag med mig hem från i fredags och nu har jag även debuterat i LK 2 med Vinna. Många bra kvitton fick jag som sagt med mig hem efter helgen och jag känner att vi är helt rätt på det i träningen men saknar lite helhet just nu så det blir där vi får lägga fokus i helgen Katta :-D

Har gjort ett litet axplock från helgens alla bravader och tänkte avsluta kvällen med att dela det med er, ha det gött där ute!

3 kommentarer:

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Oh, vilken ruta!

Duktiga Martin och Våga! Det är bara att träna på :)

Hanna aka Lilla My sa...

Grattis!

Jeanette sa...

Grattis till helgen och känslan som satt som en smäck! Glädje regerar! :)