tisdag 5 november 2013

TRÄNINGSPROMENAD :-D

Träningspromenad är ett tränings sätt som kommit att passa mig super bra. Man hinner både få lite motion, träna jakt och fotgående, alltså ett vinnande koncept om ni frågar mig.
Idag ska jag på möte på jobbet - första dagen på en månad - så vad passade då bättre än en morgonrunda för mig och Vinna för att hitta lite härlig känsla.

Idag var det verkligen härlig känsla i vår träning. Lilla råttan går från klarhet till klarhet och jag får hela tiden hitta nya sätt att utmana henne på. Vi gör ju så här att vilägger ut dirigeringarna när vi går åt ena hållet och plockar upp de på tillbaka vägen. Kan bli en liggtid på allt ifrån 10 minuter till upp emot 60 minuter. Brukar försöka lägga ut 8 dummies så det är mycket att hålla reda på för lilla råttan.

Idag skötte hon sig exemplariskt, tog raka vägen över hög dikeskant, tog linje över vatten. Framför allt så var hon fokuserad, samlad och koncentrerad och lyssnade på vad jag sa/visslade. Känns som att vi är på rätt väg i vår träning men det är bara att fortsätta. Man får inte ligga på latsidan ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

för enkelhetens skull kommenterade jag på facebook :)

Therese Svanbäck sa...

Underbart!!
SÅ härlig arbetsglädje!
Bra jobbat