onsdag 13 januari 2010

MYCKET HÄNDER IDAG!!!

Idag så är det mycket som ska ske. Martin ska sätta in hundluckan i hundrummet vilket gör att det är klart för Maya att börja vara där såååå skönt! Sedan ska bara den andra delen målas en sista gång och lucka månteras där med så är allt klart sedan. Har börjat kika runt lite på hyllor och krokar får se om jag hittar något bra.

Med barnen är det också full rulle. Jonna och Viktor är i skolan och Jonna har utflykt idag. hon bestämde sig för att åka skridskor - vilket hon aldrig gjort tidigare! Och jag förklarade för henne att det är ganska svårt - brydde hon sig inte om men hon envisades med att åka skridskor och ringde själv till en kompis pappa och frågade om hon fick låna ett par - handlingskraftig tös och det fick hon, så vi får väl se vad hon säger i eftermiddag.

I eftermiddag ska jag ta ut Maya och köra igenom ettans program. Vi har ju som sagt haft träningsuppehåll men då det vankas tävling är det nog dax att ta tag i det. Återkommer med rappport.

Och kvällens underhållning blir Ridning för Far och dotter och Valpbus för resten av familjen då Tila - Zekes syster kommer på besök ikväll...

Inga kommentarer: