söndag 23 januari 2011

VALPTRÄFF

Då har vi överlevt detta projekt. Supertrevligt med mycket bra övningar att träna vidare på dock hade nog Zeke bränt mycket krut då jag inte riktigt kände igen han. Stadga var inga problem men emellanåt så märkte man att alla geniknölarna inte riktigt var på.

Dagen började med jaktlydnad där vi tränade lite på visselpipan, inkallningen och stadgan. Här märkte vi snabbt att vi tappat visselpipan på denna korta stund sedan i höstas - hem och träna - men stadgan var det inget fel på, kanon.

Efter detta var det dax för apporteringsövningar som inleddes med markeringar och sedan linjetag till känd plats. Markeringarna var inga problem däremot stötte vi på patrull vid linjetaget - har aldrig tränat det - det blir till att träna linjetag så fort snön försvinner.

När både hundarna och vi var helt slut så tog vi färjan hem till Maud och åt en delikat middag med spagetti och köttfärssås i trevligt sällskap.

Kvällen avslutades hemma hos Marie med superbt god Räksallad och äkta Champagne för att fira Sveriges vinst i handbollen.

Inga kommentarer: