söndag 18 november 2012

DET BÖRJAR NÄRMA SIG...

Ett  - utav många - mål som jag hade satt för Vinna år 2012 var att bli godkänd i apellen. Har dock inte fokuserat på detta så mycket men testade ju för ett tag sedan att släppa på henne på ett spår. Lilla råttan var en naturbegåvning då det gällde att spåra men bestämde sig för att pinnarna i spåret var mycket överflödiga.

När det börjar dra ihop sig till start så fick Martin idag gå ut och lägga ett spår med extra många pinnar i för att göra det klart och tydligt för lilla damen att dessa ska plockas. Hade inte behövt göra mig besväret med detta då hon plockade varenda pinne = LYCKA! Såg också tydligt på henne att när hon börjar snurra då är det pinne i närheten. Vi gick till och med över sista pinnen men hon snurrade och snurrade och vittrade upp den och plockade även denna.

Ska köra ett par spår till för att försöka göra henne trygg i att jag håller emot i linan då det går lite väl fort ibland men annars så känns det helt ok. I veckan blir det att lägga fokus på budföringen så ska vi väl sedan kunna känna oss hyfsat redo, med betoning på hyfsat ;-)
 

1 kommentar:

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Jäklar vilket drag hon har i spåret :)

Nu blev jag själv sugen på att lägga spår till Rhiva. Kanske passa på innan snön kommer :)