söndag 5 februari 2012

ATT FATTA BRA OCH DÅLIGA BESLUT...

... ja det är något som man får lära sig hela tiden. Idag fattade jag ett dåligt beslut för Zeke och mig och jag hoppas bara att det inte är något som ska hänga med oss framöver. Vi åkte och tävlade i höganäs idag - egentligen Ängelholm - i en boulehall. Detta tyckte man ju skulle bli ett trevligt event, inte så kallt, ingen hästskit and so on...

Helt uppenbart tyckte Zeke inte likadant! Har aldrig sett min hund så förstörd någongång. Bestämde mig på direkten att jag skulle bryta så fort han gjorde något bra vilket inte var helt lätt eftersom att han ville absolut inte sitta. På hela fria följet gjorde han inte en en sittande halt stackarn. Vi stod över moment som metallen som han inte gillar i vanliga fall kände att vi behövde inte mer obehags känslor runt denna och till slut så bröt jag nät han plockade upp rätt vittringspinne. Usch! säger jag bara var inte kul att se min glade, sprallige prins på detta viset.

Är numera mycket tveksam till att stå fast vid planen att starta han till helgen då jag inte vet hur mycket han kommer ha med sig efter detta MEN vi får se. Jag är ganska övertygad om att det var underlaget som ställde till det för lille mannen idag och till helgen är det ju i ridhus igen. Ja det tåls att fundera på...

3 kommentarer:

Marie,Love&Carma sa...

men va jobbigt, jag skulle nog köra i ridhuset , där har han väll inte haft några problem med miljön ?? han kommer nog vara så lycklig när han upptäcker att du valt ett bättre tävlings ställe än sist ;-)))
Lycka till

Linda sa...

Jag tror inte det är någon fara för framtiden att man går på bakslag. Kör på som vanligt vid nästa träningspass så är ni på banan igen :)

Therese o Flaxen sa...

Jag tycker ni kämpar på fantastiskt bra och alla får vi motgångar i vår träning. Men kämpa på, för det ni gör tillsammans du och Zeke är ju så fantastiskt kul och man blir glad av att se er in action. Massa lycka till sparkar!