fredag 3 februari 2012

DAGENS INVÄGNING

Nådde inte riktigt hela vägen fram tyvärr. Det stannade av lite förra veckan plus att vi ju hade kalas för Jonna vilket för vår del den dagen ledde till kolhydrat frossa i form utav smörgåstårta, mums! Konstaterade igår när vi satt och åt att det är nu 5 veckor sedan vi började med det att utesluta kolhydrater, herregud vad tiden går.
Förra veckan blev det ingen invägning då den handlade lite om att reparera för den syndiga lördagen MEN denna veckan har gått desto bättre. Nu är vi på G igen...

Så här såg det ut idag 5 veckor efter starten den 2/1-2012

Vågen visade 81,5 kg vilket innebär en minskning på -1,2kg dessa  två veckor - det mesta denna veckan -  och totalt sedan start - 6,2 kg. Mätte mig också idag och förra veckans -17,5 cm hade nu blivit -26 cm totalt. Nu ställer vi in siktet på nästa vecka där vi taggar till lite extra så klart. Har satt upp delmålet att nå 78 kg innan februari är slut, Håll tummarna!

3 kommentarer:

Heidi inside out sa...

Kämpa på. Det fixar du :)

Annica sa...

Vad duktig du är!!!! Klart du fixar ditt viktmål för februari, håller tummarna!
Jo då nog har vi VIP kort alltid;) vi får komma in innan dom egentligen börjar för att ta provet när vi åker till jobbet=) ett super ställe vi har!
Men du vilka suveräna foton du/ni tar!!! Vilken Nikon var det ni hade nu igen? Jag tycker att min börjar bli lite sliten nu...liiiite sugen att snart börja tänka på en ny....såg att Nikon kommit med en som kostar 55 tusen..hej å hå nej tack tror jag skippar den;)
ha en trevlig helg!

Camilla sa...

Bra jobbat!
-26 centimeter, det var inte dåligt. Det är ju centimetrarna man vill bli av med ju. Några kilon för mycket kan ju alltid skyllas på kraftig benstomme. Hehe!
Du är jätteduktig som kämpar på. Det viktigaste är att du själv mår bra och är nöjd med din kropp.