fredag 10 februari 2012

RIDHUSTRÄNING

Igår var det så dax för lite ridhusträning igen och denna gången var jag lite vild och tog med lilla råttan Vinna. När vi kom dit var hon hur taggad som helst och hon fick komma ut och hälsa och sedan satte jag henne i bilen igen för att köra Zeke.

Zeke skötte sig helt okej. Vi fick påminna han lite om att man inte äter hästskit men efter det så fanns det inte i hans värld att man skulle göra detta vilket ju var otroligt skönt. vi kunde då lägga allt fokus på rätt ställe. Grupmomenten satt som en smäck och jag märkte verkligen inte av förra tävlingens nedstämda hund överhuvudtaget.

Sen var det dax för lilla Vinna, premiär i ridhus och det var en något nervös matte som tog av kopplet. Det började bra - NOT! - med att hon drog en repa runt MEN hon kom tillbaka på direkten och sedan var det som att hon var klar. Hon ansträngde sig till 200 % för att det skulle bli bra och jag är super nöjd och stolt över henne. Vi passade på att filma denna premiär lite och så här såg det ut...

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Flitiga Lisa! :)

Lisbeth o Töserna sa...

Så duktig hon är.
En sak som jag funderar på när inte bara du utan flera andra kastar godis inne i ridhuset. Det visar hunden att det finns godis på marken, kan finnas både ert eget som hästskit. Själv hade jag gett godiset från min hand. Detta är bara en tanke från mig...kanske inte har någon som helst betydelse.
Lycka till med Zeke i morgon.