lördag 4 februari 2012

LITE FÖR MYCKET AV DET GODA...

Idag har vi då varit och haft "ny" premiär i Lk3. Räknar inte riktigt våra två tidigare starter då jag inte var riktigt sjysst mot Zeke och vi var inte tillräckligt förberedda.

Idag var vi mer förberedda och redo för att frysa ihjäl i ridhuset. Är överlag nöjd med dagens tävling då vi genomförde den tillsamman, fick en 8 på fria följet med kommentaren mycket fint överlag, och dessutom fick en 9 på fjärren och en 9 på helheten med kommentaren mycket fint samarbete. MEN det måste ju alltid komma ett men eller?!?

Idag lade Zeke lite väl mycket fokus - tyvärr - på att se till så att han skulle få sin middag lite tidigare än han brukar vilket ledde till att vi tappade nästan 1 poäng i varje moment där möjligheten till att fylla magen fanns. Detta tar vi givetvis med oss och kommer jobba stenhårt på förväntan vid alla lämnanden och dessutom kanske matte ska lära sig att inte låta sig påverkas av tävlingsledare som inte gör enligt grundmallen...

Dagens resultat blev ett andra pris på 246,5 poäng där jag får ta på mig en stor del i detta då jag pajade vår vittring som nästan blev en nolla. Finns mycket kvar att jobba på och då passade ju dagens pris bra. Det blev en total 2:a placering och vinsten blev ett presentkort på Halmstad hundarena för gratis träning, ME LIKE!

Vi kan väl bara konstatera att det blev lite för mycket av det goda idag...

7 kommentarer:

Heidi inside out sa...

Vad bra att du oxå fick ett sånt =) Då kan vi få en riktigt bra dag där ;) Toppen och grattis (lite i alla fall) ;)

Tina/Rosso sa...

Det går inte alltid som man vill men ni är på go väg. Nu är ni en tävlingserfarenhet rikare.
Och det är inte alltid så lätt att konkurera ut sådana där härliga bullar.
Nästa gång sitter det !!

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Vad säger man, jävla skit? ;) Så himla nära 1:a priset. Du får samla ihop lite skit att ha som störning, och backa ifrån honom så du ser vad han gör :)

Zandra, Lova o Lystra sa...

Oj vad retsamt nära. Nästa gång tar ni det! : ) Grattis till 2:a priset.

Maria, Rocky & Malte sa...

Tack för grattis i bloggen. Antar att du måste varit där när vi var där eftersom du såg Exxon tävla. Kom gärna fram & hälsa nästa gång :)

Retligt nära ett första pris för er. Nästa gång sitter det säkert. Malte tog för sig av skiten han med.

Linda sa...

Ni kommer fixa det nästa gång :)

Hästbajs är ju en ren delikatess!

Annelie sa...

Nästa gång sitter den! Inte roligt att snubbla på målsnöret,