måndag 6 februari 2012

BESVIKEN MEN AV FEL ANLEDNING...

Känner mig just nu faktiskt ganska så besviken. Jag vet att det kommer gå över och det ganska snabbt men det är ändå lite tungt just nu.

Gjorde ett försök igen i sista sekund att söka till talangtruppen. Kände att vi hade utvecklats sedan sist och kanske var mer mottagliga för att klara av uppgiften nu. Tyvärr så kom vi inte med men det är faktiskt inte det som svider mest hos mig.

Jag har faktiskt inte fått besked om att jag inte kommit med ännu och det känns jobbigt. Nu vet jag att jag inte är med på annat sätt men man har ändå suttit här och hoppats och trott eftersom man inte fått något mail om att man INTE kommit med. Men som det ser ut nu så har jag nog blivit bortglömd, det var det här med att vara osynlig. Ja, ja det som inte dödar det härdar säger de ju. Det kommer bli en tidig kväll känner jag...

6 kommentarer:

Katarina sa...

Tror det har blivit nåt fel till flera. Jag fick ett mail alldeles nyss där Anders frågade om jag hade fått ett tidigare mail vilket jag inte hade. Mysko?!

Åsa sa...

Har för mig att man bara får reda på om man kommer med. Och de andra för beskedet när de officiella listorna kommer ut :(

Jenny/Nike sa...

Känner andra som inte heller fått mejl, trist att det blir så just nu. Tråkigt att du inte kom med, men det finns andra vägar! Kämpa på!

Heidi inside out sa...

Nej, Åsa. Så var det inte denna gången i alla fall =(

Jeanette sa...

Tråkigt, men jag fattade det som att du inte skulle söka igen? Du har massa duktigt folk kring dig, du kan på egen hand och från förra lägret så fick du ju massa roliga kontakter. Det fanns nog en mening med det hela :)


Jag vill minnas ett otroligt insiktsfullt inlägg som du gjorde för en tid sen. Du ska nog hitta tillbaka till den tjejen som tog det beslutet.
Tränar du hund för att synas? Eller tränar du hund för att det är roligt?
Du kanske ska sluta blogga om hundarna i en månad och se hur det känns?
Du skrev att man bara får bekräftelse när det går bra annars syns man inte, om du inte skriver/bloggar något utan bara får köra ditt race utan hela cybervärldens inblandning.

Jag är ju en flitig besökare på bloggen och har benkoll på vad du hittar på, så jag vill personligen inte att du slutar blogga. Men jag läser antagligen oxå gärna om vad som händer med familj, hus och hem och hur det går på jobbet :)

Gör det som krävs för att DU ska må bra, utan alla andras inblandning :)

Styrkekram!

Anonym sa...

Det har varit strul med mailen bara så du vet. tråkigt att du inte kom med när du så gärna ville MEN Jeanette skriver så himla bra i sitt inlägg och det ligger mycket i vad hon säger. Tankar jag själv tänkt ibland. Du är ju så duktig du står inte och faller med talang (så har jag tänkt om jag inte skulle kommit med) ni kan komma långt en då. jag håller en tunna skit på dig och osynlig det är du inte JAG SER DIG ;-))))))
kram marie&Carma