fredag 24 februari 2012

UPP OCH NER, NER OCH UPP...

... verkar vara tongångarna för mig. Vet att det är ett tag sedan jag skrev nu om operation viktminskning men det är också för att det inte funnits så mycket att skriva. Vi nådde första platån och tappade en hel del motivation vilket också ledde till jojo effekt i ett par veckor. Nu totalt sett så står vågen på lite plus sedan sist - Usch! - men vi ska ta tag i det och vi kämpar fortfarande. Målet för februari kommer vi inte att kunna nå men jag sätter nytt delmål och kämpar vidare.

Det jag tycker är så tråkigt bara är att min kropp är lite orättvis mot mig. Jag kan utan vidare gå ner nästan 2 kilo på en vecka om jag verkligen sköter mig klanderfritt. MEN det räcker nästan att jag tänker "god mat" eller "chips" så har jag gått upp detta igen, SUCK! Ja ja det är dax att sluta beklaga sig och fortsätta framåt.

Snart ser det ut som ovan Men nu såg det ut så här:

Vågen visade 83,1 kg vilket innebär en ökning i februari på +1,6 kg och totalt sedan start -4,6 kg. Har satt upp ett nytt delmål nu delmålet att nå 78 kg innan mars är slut, Nu j***ar!

1 kommentar:

Linn sa...

Hoppas du når målet! Känner igen mig i det där,, kan gå ner sakta och säkert för att sen över en natt gå upp 1,5kg :(