torsdag 20 september 2012

JONNA 3:E SNABBAST IDAG!

Vem kunde tro med mina gener att jag skulle kunna vara delaktig i en tjej som kan hävda sig så bra i sprintergrenarna. Idag var det dax för den stora finaldagen inne i Halmstad då alla kommunens skolor deltar. Det var en nervös väntan då det blev fördröjt en hel del men till slut var det dax.

Det var verkligen inte det optimala upplägget för Jonna idag. Dels krånglade de till starten vilket gjorde - på grund av hennes ADHD - att själva start momentet i sig blev jobbigt att hålla reda på. Att det sedan pratades i speaker högtalarna gjorde ju inte det hela enklare.

Efter de två första kval heaten som hon tog sig vidare så var hon frustrerad för att hon kände att hon klarade inte av att koncentrera sig för att höra skotten när det var så mycket ljud och prat runt omkring. Men trots två ganska dåliga starter så tog hon sig till final denna fantastiska tjej.

Till finaelen hade pappa också anlänt och stod och supportade inför starten för att hjälpa henne hålla fokus på rätt saker. Tycker att final starten är mycket bättre men fortfarande tappar hon lite och det är bara synd att hon själv kände så.

Stolt mor försökte filma alltihopa - med betoning på försökte - men ska man vara supporter morsa så är det inte helt enkelt. Men här kommer ett litet klipp från dagen, underbar Jonna! :-)