söndag 11 oktober 2015

SMÅ TJEJERNA IMPONERAR :-)

Trots att orken för stunden varit lite bristfällig så kom vi i alla fall ut för lite träning idag. På schemat stod "ta sig över diken" och stubbåker. Kunde konstatera att Knalla hade lite jobbigare att ta sig över och ville gärna hitta bra vägar medans lilla Jaga ganska så obekymrat tog sig över.

De fick också långa markeringar ut på stubbåker med dold kastare och det var kula tt se att de löste de så himla bra trots att det inte fanns några direkta referenser. När det kom till att få markering på långt håll snett över ett dike så stötte vi på lite mer patrull jag och Knalla. Hon tog sig över men litade inte på sig själv och gick tillbaka lika snabbt igen. Kan säg att jag stod lite som ett frågetecken?!?


Lilla Jaga började nu bli lite trött och föll vid ett tillfälle "offer" för tröttheten och kunde bara inte låta bli att äta lite bajs :-/ Efter att vi diskuterat huruvida man fick det så jobbade hon fint igen och trots att jag valde att stötta upp med en inkallnings signal så är jag galet imponerad av denna lilla tös som grå från klarhet till klarhet :-)

Inga kommentarer: