lördag 26 oktober 2013

BLOTT 12 ÅR...

... går hon in och sopar banan med alla de andra. Min dotter, underbara helt orädda Jonna går bara in med sin Våga och sätter det.

Idag så var det tävling i lydnad på Falkenbergs brukshundsklubb, Jonna och Våga var anmälda i Lk 1. Vi hade väl kanske inte hunnit träna fullt så mycket som vi velat och genrepet gick verkligen inte bra - läs skit! - men vad gör väl det. Med tanken att skapa lite tävlings rutin för det unga ekipaget for vi i alla fall iväg på tävlingen. Med facit i hand var det mer än ett bra beslut :-D

Jag går fortfarande runt med ett fånigt flin på läpparna - då var det inte ens jag som tävlade - när jag tänker på vad de där två åstadkom idag. Slut resultatet blev 181,5 poäng och klassvinst!!! Kunde knappt tro det var sant men de gjorde ett fantastiskt fint och stabilt program idag, lugnt, samlat och harmoniskt. Extra kul var det så klart att se de hyllningarna som hon fick när hon klev upp på pallen idag. Får väl ta tillbaka lite av mitt tidigare inlägg då jag verkligen upplevde en fantastisk atmosfär idag när Jonna tävlade, både före, under och efter. Tänk vad stöttande folk blir så fort det kommer en yngre. Bara att konstatera att jag är för gammal ;-)

Nu ska vi njuta av denna seger idag med lite go efterätt och mys sedan tar vi nya tag och Jonna vill gärna ta LP 1 vilket vi så klart ska stötta henne i. Men det är också dags att börja titta på Lk 2:s moment och söm det ser ut just nu i vår familj så är det ju hon, vår 12-åring
 som visar vägen :-D

Ett stort TACK till Falkenbergs Brukshundsklubbs funktionärer och domare som tog så väl han om Jonna idag. En otroligt fin upplevelse har hon med sig inför sina framtida tävlingar.

3 kommentarer:

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Jättefint :) Så härligt med den viftande svansen :)

Camilla sa...

Superbra jobbat!
Imponerande!!

lisa sa...

Så himla härligt att se!! BRA JOBBAT Jonna o Våga !! Ni kommer sopa banan med folk ju mer rutinerade ni blir!

Detta var nog första Lydnadsfilmen som jag har sett heeela klippet ;) höhö