lördag 5 maj 2012

GLAD MEN KUNDE VARIT GLADARE...

Idag så var jag och Vinna ute på äventyr igen. Idag bar det av till Torslanda och med oss hade vi bästa supportern Jonna. Det var svårt att ladda om ifrån gårdagen men jag försökte verkligen göra mitt bästa. Tävlingsmässigt sätt är detta våran sämsta tävling. Hade ingen bra känsla alls och Vinna var väldigt påverkad av sin omgivning vilket jag tror blev en bieffekt utav att hon var trött. Det som ändå är fantastiskt är att hon har en så pass bra lägsta nivå så hon ändå skramlar ihop till dagens enda första pris och därmed också klassvinst.

Är otroligt stolt över min lilla råtta hur hon kämpar och vill hela tiden och man måste ju ändå ha med i beräkningarna att vi var hemma strax efter elva i går kväll och stack idag vid sju. Att bara fixa att tävla så tätt inpå och bara vara ett år tycker jag är en prestation i sig själv.

Nu ska vi jobba vidare på den fina känslan vi hade igår och fortsätta vår träning som vi gör då jag tycker att jag får fram de resultat jag vill. Är också väldigt stolt över mig själv - trots att många nog inte håller med - att jag inte bara lutade mig tillbaka och mös trots ett första pris utan att jag verkligen fokuserade på känslan mer än resultatet.

I veckan blir det fortsatt lydnadsträning som gäller för Vinna där vi ska fokusera framåt, störningsträna, kedja och lägga upp en plan. Nu ska vi bara mysa av kvällen och att vi faktiskt fick med oss ett 1:a pris hem :-)

6 kommentarer:

Karin sa...

Grattis till första priset :)

Jag tycker du gör helt rätt som fokuserar på känsla istället för resultat, vilket team ni är!

Camilla sa...

Grattis!
Bra jobbat!

Linda sa...

Känslan är ju helt klart det viktigaste, MEN ett första pris är alltid ett första pris :)

GRATTIS!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Första pris är något vi bara drömmer om på natten här.:) Så njut av det. Sen gillar jag att du siktar framåt/uppåt. Starkt.
Ulf

Maria o Malte sa...

Stort grattis!

marie sa...

grattis till första priset. Det är det här som är så klurigt, det har hänt att jag varit super nöjd med en tävling där vi inte fått ett första pris. Men även åt andra hållet.
Carmas lyd. klass 2 var det ingen vidare bra känsla fast vi lyckades med ett 1:a pris

Men det är bara att ladda om ;-) Det fixar ni !!!
Stort lycka till med kommande tävlingar ;-))
Kram marie,love&carma